Ai idee cum mai reușește în prezent o organizație nonprofit să își asigure sustenabilitatea, ce practici financiare îi sunt de ajutor? Știi care sunt costurile uitate ce pot da peste cap contabilitatea unui ONG? Special pentru comunitatea organizațiilor neguvernamentale lansăm ghidul Obiceiuri sănătoase pentru finanțele unui ONG, o serie de bune practici și recomandări despre sponsorizare, bugete, bilanț, greșeli în contabilitate și alte puncte cheie pentru finanțele unui ONG.

Cover Ghid Obiceiuri Sanatoase financiare ong

Obiceiuri sănătoase pentru finanțele unui ONG este cel de-al doilea eBook lansat în proiectul Educație Financiară pentru ONG-uri, primul program consolidat de educație financiară destinat unei comunități de ONG-uri, dezvoltat de Asociația TechSoup România cu sprijinul ING Bank.

Am creat acest ghid pentru a servi ca inspirație și bune practici pentru sănătatea financiară a
unei organizații nonprofit.

Ce conține

  • Am adunat experiențe și tactici aplicate de mai multe ONG-uri din România, din ale căror povești de succes, probleme și lecții poate învăța orice echipă de organizație.
  • Vezi studii de caz din care te poți inspira pentru a dezvolta sustenabilitatea unei organizații nonprofit.
  • Înveți mai multe despre sponsorizare, bilanț, greșeli în contabilitate și alte puncte cheie pentru finanțele unui ONG. Ai acces la experiența unor specialiști în domeniul financiar și colegi ONG-iști.
  • Mai mult de atât, ai ocazia de a vedea punctual și care sunt problemele și recomandările unor responsabili financiari premiați pentru munca lor într-o organizație.

Cui se adresează

  • Fie că ești la început într-o organizație nonprofit, fie că ai deja experiență, poți trece prin toți pașii esențiali pentru sustenabilitatea și sănătatea financiară a unui ONG.

Cum descarci ghidul

  • Ghidul Obiceiuri sănătoase pentru finanțele unui ONG poate fi accesat gratuit de orice organizație nonprofit. Este suficient să completați formularul de acces.
  • Poți citi eBook-ul oricând și de oriunde de pe mobil, tabletă, kindle sau laptop. Poate fi descărcat gratuit în versiunea .pdf sau accesat în format adaptat pentru eReader / aplicații.

    » Descarcă eBook

Bonus

Organizațiile pot începe dezvoltarea cunoștințelor financiare accesând primul eBook din proiect: ABC de educație financiară pentru ONG-iști începători  – un ghid util dacă faci primii pași în zona financiară a sectorului nonprofit, primești acces la sfaturi și informații practice despre planificare, banking, fundraising, raportare.